Voorpagina

Twee vrouwen stelen fust bier uit restaurant

bierARNHEM - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 april drie verdachten aangehouden die drank hadden gestolen. Eerst kreeg de politie een melding dat twee vrouwen een fust bier hadden gestolen bij een restaurant in Arnhem.

Lees verder »

Dodelijk ongeval op Dierenseweg bij Eerbeek

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkEERBEEK – Op de Dierenseweg bij Eerbeek is zaterdagochtend een bestuurder van de auto om het leven gekomen bij een ongeval langs het kanaal. De auto kwam door onbekende oorzaak tegen de boom tot stilstand. De weg is urenlang afgesloten geweest.  Lees verder »

Groot alarm voor keukenbrand in Arnhem

foto:ARNHEM - Groot alarm nadat er dinsdagavond een melding binnenkwam bij de meldkamer van een brand in een woning aan de Goudwindestraat in Arnhem, waarbij een persoon vermist was. Er werd groot opgeschaald door de hulpdiensten. Lees verder »

Poging diefstal motor in Arnhem

foto: Roland HeitinkARNHEM – In de nacht van zondag op maandag werd op de Jacob Cremerstraat in Arnhem een poging diefstal van een motor gepleegd. Eén van de verdachten werd aangehouden. Meerdere mensen zijn getuige geweest van de poging diefstal.

Lees verder »

Jongeman ontvoerd bij de Albert Heijn Oosterbeek

foto: Persbureau HeitinkOOSTERBEEK- De politie is op zoek naar getuigen die zaterdag iets gezien hebben van een tijdelijke ontvoering van een 19-jarige inwoner van Julianadorp. De jongeman verblijft vanwege werkzaamheden, tijdelijk in de omgeving van Oosterbeek. De jongeman bleef ongedeerd

Lees verder »