Voorpagina

Vrouw tegen muur aangeslagen in Apeldoorn

NKM_110928-08APELDOORN - De politie doet onderzoek naar een mishandeling die plaats vond aan de Museumpassage in Apeldoorn in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 oktober rond 04.00 uur. Een 20-jarige vrouw en een 19-jarige man uit Apeldoorn zijn mishandeld, politie vraagt getuigen om contact op te nemen. Lees verder »

Halloweenavond op kinderboerderij Rheden

img_7574bRHEDEN - Na het enorme succes vorige jaar organiseert Kinderboerderij Rheden ook dit jaar weer een Halloween avond. Zaterdagavond 25 oktober vanaf 19:30 uur zullen de poorten van het griezeligste plek van Rheden open gaan.

Lees verder »

Buschauffeuse bestolen in Dieren

politie_copyright-robindonderwinkelDIEREN – Een 24-jarige Doesburger en 24-jarige man uit Almelo zitten vast omdat ze donderdagavond in Dieren een buschauffeuse hadden bestolen. De twee waren in een lijnbus aan de haal gegaan met haar tas.

Lees verder »

Zutphenaren slaan man het ziekenhuis in

foto: Laszlo van HoutenZUTPHEN – Een 41-jarige vrouw en een 44-jarige man uit Zutphen zijn woensdagochtend door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling van een man op de Tadamasingel in Zutphen. Het slachtoffer is een 36-jarige man uit Eefde.

Lees verder »

Apeldoorner liegt overval bij elkaar

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN – De politie heeft de bewoner van een pand aan de Ruys de Beerenbrouckstraat verhoord voor het doen van een valse aangifte. Op zondag 28 september verklaarde hij thuis te zijn overvallen waarbij onder meer zijn auto was gestolen.

Lees verder »