Archive for augustus, 2011

Chaos op de Weg naar Voorst bij Zutphen

ZUTPHEN – Een 19-jarige scooterbestuurder uit Empe raakte dinsdagavond 30 augustus gewond bij een verkeersongeval op de Weg naar Voorst N345 in Zutphen. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Ook een stuk verder op was het chaos op de Weg naar Voorst. Daar stonden enkele vrachtwagens vast onder het viaduct. Lees verder »

Velgen met banden van auto’s gestolen

TWELLO - In de nacht van maandag op dinsdag 30 augustus is er bij een autobedrijf aan de Koppelstraat in Twello een aantal velgen met banden van auto’s gestolen. Lees verder »

Laptop weg na insluiping

ZUTPHEN - Dinsdag 30 augustus is er bij een insluiping in een woning aan de Kruisstraat in Zutphen een laptop weggenomen. De bewoner was op het moment van de diefstal gewoon thuis. Lees verder »

Gestolen auto aangetroffen, politie zoekt getuigen

WILP - De politie trof dinsdagavond 30 augustus een gestolen auto aan op het terrein van een jongerensoos aan de Knibbelallee in Wilp. De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien wie de auto daar geparkeerd heeft. Lees verder »

Vrouw overloopt inbrekers

APELDOORN – Een bewoonster in het centrum van Apeldoorn heeft op dinsdag 30 augustus twee jongemannen bij haar woning overlopen die verdacht worden van een inbraak. Het duo van 18 en 19 jaar uit Den Haag is door de politie aangehouden. De vrouw mist geen spullen uit haar woning. Lees verder »

Veelpleger aangehouden voor diefstal drank

APELDOORN – Een 40-jarige Apeldoornse veelpleger is op dinsdag 30 augustus verhoord over de diefstal van een fles drank. Winkelpersoneel betrapte de man op diefstal in een winkel aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De man bekende de diefstal. Lees verder »

Aanrijding op de Hamelandroute

AALTEN - Op dinsdagmiddag 31 augustus vond er op de Hamelandweg in Aalten een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Eén van de bestuurders, een 48-jarige vrouw uit Aalten, is met nek- en knieklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Lees verder »

Gereedschap weg bij inbraken bestelbusjes

KILDER/LIEVELDE - In de nacht van dinsdag op woensdag 31 augustus is er in Kilder en Lievelde ingebroken bij een bestelbusje. Hierbij is gereedschap gestolen. Lees verder »

Meisje (16) aangehouden voor winkeldiefstal

DOETINCHEM - De politie heeft dinsdag 31 augustus een 16-jarig meisje uit Ulft verhoord over een winkeldiefstal bij een schoenenwinkel aan de Heezenpoort in Doetinchem. Het meisje was daar door het winkelpersoneel in de kraag gevat toen zij een paar laarzen probeerde te stelen. Lees verder »

Verdachte in vrijheid gesteld

EPE – De 20-jarige verdachte uit Epe, die maandag 29 augustus door de politie werd aangehouden op verdenking van verkrachting is dinsdagmiddag in vrijheid gesteld. Lees verder »

400 km fietsen binnen 24 uur

ZUTPHEN – De Zutphense Brandweer vereniging gaat zaterdag 3 september een fietstocht maken vanaf het bevriende brandweerkorps te Hechthausen( Niedersachsen, Duitsland) naar de brandweerkazerne in Zutphen. Lees verder »

Bejaarde op straat mishandeld

HARDERWIJK - De politie onderzoekt een mishandeling van een 79-jarige man uit Assen. De man werd op zondag 28 augustus door een onbekende man mishandeld op de Buiten de Bruggepoort in Harderwijk. De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend. Lees verder »

Onder invloed tegen een boom

NEEDE - Een 34-jarige inwoner uit Goor is zondag 28 augustus even na 22.30 uur met zijn auto op de Esweg in Neede tegen een boom gereden. De man bleek onder invloed van alcohol. Lees verder »

Beschonken man met nepwapen aangehouden

DOETINCHEM - De politie heeft op zondag 28 augustus net voor middernacht een 25-jarige man uit Doetinchem aangehouden. De Doetinchemmer liep beschonken met een, naar later bleek, een neppistool in het centrum van Doetinchem. Een getuige zag, dat de man zijn pistool op een rode auto richtte, die op de Dr. Hubernoodstraat reed. De politie is op zoek naar de inzittenden van de rode auto. Lees verder »

Motorrijders gewond tijdens oldtimertoertocht

VRAGENDER - Een 56-jarige motorrijder uit Zwitserland en zijn 55-jarige echtgenote (duo-passagier) raakten zondagmiddag 28 augustus op de Heelweg in Vragender gewond, na een aanrijding met een 40-jarige automobilist uit Polen. Het echtpaar, dat aan een oldtimertoertocht mee deed, is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd.
Lees verder »

Auto tegen een boom tijdens oldtimerrally

WINTERSWIJK – Een 49-jarige man en een 46-jarige vrouw uit Vorden raakten zondagmiddag 28 augustus licht gewond op de Beerninkweg toen ze tegen een boom reden. Ze deden mee aan een oldtimerrally, toen ze voor een stilstaande deelnemer moesten uitwijken. De auto kwam in de sloot terecht. Het echtpaar is met lichte verwondingen naar ziekenhuis gebracht. Lees verder »

Jongeman verdacht van verkrachting minderjarig meisje

EPE - De politie heeft maandag 29 augustus een 20-jarige man uit Epe aangehouden op verdenking van verkrachting van een 14-jarig meisje. De moeder van het slachtoffer deed aangifte. Lees verder »

Automobilist botst op boom in Zutphen

ZUTPHEN – Een nog onbekende automobilist is woensdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto op de Laan naar Eme in Zutphen op een boom was gebotst.

Lees verder »

Politie zoekt Beltrumse schennispleger

BELTRUM - De politie onderzoekt een melding over een nog onbekende man, die op zaterdag 20 augustus in Beltrum schennis heeft gepleegd ten opzichte van een jonge vrouw. Tips zijn welkom via 0900 – 8844. Lees verder »

Stekkenkwekerij ontmanteld; zes aanhoudingen

APELDOORN - De politie heeft op woensdag 24 augustus in een loods in Apeldoorn een zogenaamde stekkenkwekerij met honderden moederplanten en duizenden stekken aangetroffen. Er werden zes verdachten aangehouden. Alle planten en apparatuur worden vernietigd.

Lees verder »