Voorpagina

Drietal overvalt woning in Arnhem

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkARNHEM – Een moeder en zoon, beiden op leeftijd, zijn donderdag ‘s ochtends vroeg in hun huis aan de Cruquiusweg in Arnhem overvallen. Beiden zijn daarbij lichtgewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren. Lees verder »

Man met drugs slaat op de vlucht

02-aangetroffen-drugs-arnhem-26092014DOETINCHEM - De politie heeft op woensdag 29 oktober na een achtervolging te voet een 26-jarige man uit Spijkenisse in de wijk Kleintjeskamp in Doetinchem aangehouden. Hij bleek in het bezit van drugs en is ingesloten voor verder onderzoek.

Lees verder »

Betaal uw boete, voorkom politie aan de deur

boeteGELDERLAND - Mensen die nog een boete hebben openstaan kunnen binnenkort politie aan de deur verwachten. Dan besteedt de politie Oost-Nederland in haar werkgebied namelijk extra aandacht aan het innen van nog niet betaalde boetes. Dat geldt ook voor mensen die zich niet gemeld hebben voor een taak- of gevangenisstraf. Lees verder »

Opnieuw Halloween in Brummen

foto: Roland HeitinkBRUMMEN – Na het enorme succes van vorig jaar organiseert MAD4Events dit jaar opnieuw het evenement Halloween in Brummen. Vrijdagavond 31 oktober aanstaande, de dag waarop het ook daadwerkelijk Halloween is, staat Brummen weer helemaal in het teken van het griezelfeest.

Lees verder »

Drie Roemeniërs opgepakt na inbraak

Politie logoHOENDERLOO – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie twee mannen en een vrouw uit Roemenië aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak aan de Krimweg in Hoenderloo.

Lees verder »