Voorpagina

Overval Zevenaars bedrijf bij Opsporing Verzocht

opsporing-verzocht-annikoZEVENAAR – In het AVRO televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt morgen, dinsdag 23 december, onder meer aandacht besteed aan een overval op een Zevenaars bedrijf begin augustus van dit jaar. Door middel van een reconstructie wordt een beroep gedaan op getuigen. Lees verder »

Duitser met 1400 kilo illegaal vuurwerk gepakt

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkDOETINCHEM - Agenten hebben zondagavond tijdens een alcoholcontrole op de Ettenseweg een 51-jarige man uit Duitse Isselburg aangehouden. Hij bleek een grote partij illegaal vuurwerk in zijn bestelbus te vervoeren. Hij is ingesloten voor verhoor. Lees verder »

Man (54) opgepakt met WO ll wapens

foto: Persbureau HeitinkARNHEM - In een huis in de wijk Geitenkamp in Arnhem heeft de politie woensdag de 54-jarige bewoner aangehouden. De man bleek wapens in huis te hebben. Het bleek onder meer te gaan om oorlogstuig uit de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder »

Zwartrijder gaat conducteur te lijf

logonsARNHEM – Op het station in Arnhem heeft de politie woensdagnacht een 25-jarige reiziger uit Nijmegen aangehouden wegens mishandeling van een conducteur. De man was in de trein tussen Utrecht en Arnhem betrapt op zwartrijden.

Lees verder »

Apeldoorn: fietsster beroofd van tas

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die op woensdag plaatsvond op de hoek Arnhemseweg/ Malkenschoten in Apeldoorn. Een man op een fiets bedreigde het slachtoffer met een mes en ging er met haar tas vandoor. De politie zoekt contact met getuigen en specifiek twee die daar liepen. Lees verder »