Voorpagina

Twee mannen aangehouden na schietincident

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie twee mannen van 23 en 28 uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident voor een café op de Hoofdstraat in Apeldoorn. Er raakte niemand gewond.

Lees verder »

Sinterklaas gearriveerd in Zutphen

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkZUTPHEN – Sinterklaas is zaterdagochtend veilig in Zutphen gearriveerd. De intocht in de Hanzestad trok enkele duizenden belangstellenden. Meer dan vorig jaar zegt Sinterklaas; ‘Het is nog drukker dan vorig jaar’. Lees verder »

Pony dood na mishandeling in Hierden

PonyHIERDEN – Vrijdag kwam er bij de politie een melding binnen over een dode pony die was aangetroffen in een weiland aan de Kleine Mheenweg in Hierden. Bijna alles wijst er op dat de pony is dood mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Lees verder »

Automobilist laat vrouw gewond achter na ongeval

NKM_110928-08DOETINCHEM – De politie heeft donderdagmiddag een 23-jarige man uit Den Haag aangehouden, omdat hij doorreed na een ongeluk in Doetinchem. Agenten kregen een melding van een ongeval aan de Terborgseweg waarbij een 32-jarige vrouw uit Doetinchem gewond raakte.

Lees verder »

Fotografen gezocht

GelreNieuws_klein_copyREGIO – Het team van Gelrenieuws is op zoek naar fotografen (m/v) om ons te komen versterken in de regio’s Arnhem/Nijmegen, Huissen,  Zutphen, Apeldoorn en Doetinchem.

Lees verder »