Vrouw (24) twee keer verkracht in Arnhem

Geplaatst op 22 april 2012 om 18:09 uur | Laatst bijgewerkt om 18:14 uur

ARNHEM – Een 24-jarige vrouw is zaterdag in de vroege ochtend twee keer verkracht door dezelfde nog onbekende man. Eerst in een steegje van de Nijhoffstraat, daarna werd ze meegenomen naar het Sonsbeekpark, waar de dader zich nogmaals vergreep aan de vrouw.

De vrouw was uit geweest in het centrum van Arnhem en op haar fiets op weg naar huis. In de Nijhoffstraat werd zij van achteren beetgepakt, een steegje ingetrokken en verkracht. Na zijn daad nam de dader het slachtoffer mee en samen liepen zij richting Sonsbeekpark. Omdat de dader het slachtoffer had geblinddoekt is het niet bekend welke route werd afgelegd. Als er verkeer langs kwam trok de dader de vrouw naar beneden, veelal achter geparkeerde auto’s om niet gezien te worden. Volgens het slachtoffer is zij ook een keer tegen een geparkeerde auto aangelopen. De kans bestaat dat er is ontstaan.

Aangekomen in het Sonsbeekpark vergreep de dader zich opnieuw aan de vrouw. Even later vertrok de dader te voet. Het slachtoffer belde even later bij een willekeurige woning aan, waar vervolgens door de bewoners de politie werd gewaarschuwd. De politie startte meteen met het onderzoek.

De route die vermoedelijk werd gelopen:
• Nijhoffstraat
• Van Slichtenhorststraat / Graaf Ottoplein
• St. Pieterlaan
• Sonsbeekpark

Een andere route zou kunnen zijn:
• Nijhoffstraat
• Van Slichtenhorststraat / Graaf Ottoplein
• Nicolailaan
• Lovinklaan
• Sonsbeekpark

Van de dader is op dit moment alleen bekend dat hij een getinte huidskleur en gemillimeterd haar of kalend hoofd had. De politie is op zoek naar getuigen.

4 reacties

 1. zorro

  natuurlijk weer getint

 2. ...

  Ja Zorro als jij op vakantie gaat ben je ook getint!Slaat nergens op die reactie.goed van de mensen waarbij ze heeft aangebelt om direct de politie te bellen!wat een malloten zijn er toch op de wereld.Dit soort daders mogen wat mij betreft als ze worden gepakt hun hele happy houwer verplicht kwijt raken zodat ze nooit meer dit soort dingen kunnen doen! Gewoon regel,het hele zaakje eraf!Want die meisjes worden voor hun leven getekend zo’n iemand mag wat mij betreft ook voor zijn leven worden getekend!

 3. Hobbes

  Hoop dat ze de dader gauw te pakken krijgen, ga gewoon naar de hoeren man.
  En idd het is vaak bruin of lichtgetint kijk dinsdags maar naar opsporing verzocht, ik heb dan altijd zwart/wit-tv.

 4. -.-.-

  Voor zulke mensen mogen ze wat mij betreft de doodstraf wel weer in laten gaan. Net zoals vroeger, opknopen op het marktplein, zodat iedereen het kan zien.