Crossmotor weg na inbraak schuur Zutphen

Geplaatst op 22 mei 2012 om 15:54 uur | Laatst bijgewerkt om 07:25 uur

ZUTPHEN - Bij een schuur aan de Vierakkersestraatweg in Zutphen is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Er is een crossmotor gestolen. Er was een raam vernield om de schuur binnen te komen. Vanuit de schuur heeft men een zogeheten  ‘dirtbike’ 125 cc met oranje spatborden meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek. Tips en getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

5 reacties

 1. Eric

  Beste gedupeerde,
  Mijn advies is om je verlies te nemen indien je alles over laat aan de Nederlandse politie. Aangifte doen heeft absoluut geen zin want deze verdwijnt in een lade en zelfs het O.M. heeft geen interesse in uw zaak. Dit zooitje ongeregeld is namelijk niet in staat (of heeft geen zin) in het oplossen van een zaak als bv auto diefstal. Jouw voertuig is hoogstwaarschijnlijk al gestript en wordt in onderdelen verkocht. Ik praat uit ervaring. Zelf ben ik slachtoffer geworden van diefstal van een crossmotor. Nadat ik hem 2 dagen later op Marktplaats herkende en met de politie naar de persoon in kwestie ben geweest, kon ik fluiten naar de motor. Ondanks foto’s, gedetaileerde aanwijzijgen en kennis van kleine schades, vond de veldwachter dat de motor maar in die schuur moest blijven staan. Zelfs de officier v justitie vond het niet belangrijk genoeg en liet de zaak vallen. Telefoontjes en brieven ten spijt, door desinteresse van deze politiemensen liet men er een jaar over heen gaan en moest ik zelf voor detective spelen. Nederland vertrouw niet op onze zogenaamde rechtelijke macht maar neem eventueel uw recht in eigen hand. In ieder geval kunt u geen beroep doen op de Nederlandse Veldwachterij. Dit zooitje ongeregeld houdt zich druk met minder belangrijke zaken, maar die meer geld opleveren. PRUTSERS. Zo dat is er uit!

 2. roy

  Eric,

  Had je laatst deze reactie ook al niet eens in een bericht geplakt? Get a life

 3. Eric

  Roy,
  Klopt, ik laat mij namelijk niet zomaar als een als mak lammetje naar de slachtbank leiden. Blijkbaar valt het wel op dat de tekst eerder gepost stond. Laat ik er alleen maar mee bereiken dat onze rechterlijke macht dit ook leest en zich schaamt over hun geweldige praktijken. Maar goed je reageert, mag ik hieruit opmaken dat jij je enigsins aangesproken voelt en dat je zelf ook een diender bent die zich schuldig maakt aan de zelfde laksheid? En eeuuh ‘ get a life’. Dat heb ik wel goed voor elkaar hoor. Prettige dag nog.

 4. baantje

  Twitter @Eric,Verder alles goed aan die kant.U” trekt” volle zalen met uw reactie,in de volksmond heet dat ‘negatiefe frustatie’.Afgeven op de maatschappij,advies:ga eens hulp zoeken.

 5. Eric

  Beste Baantje,

  Ik geloof dat je het niet helemaal goed begrijpt. Als men aan jouw spullen komt en de politie laat je verder aan je lot over dan is dat best frustrerend ja. Afgeven op de maatschappij, nee niets van dat. Lees het verhaal eens goed zou ik zeggen.