Zutphense deelt klappen uit in tuinencomplex

Geplaatst op 14 mei 2012 om 17:35 uur | Laatst bijgewerkt om 19:10 uur

ZUTPHEN – De politie heeft zondagmiddag een 48-jarige Zutphense opgepakt. De vrouw zou in een tuinencomplex aan de Weg naar Vierakker een 54-jarige man en een 36-jarige vrouw uit Zutphen hebben mishandeld.

De man liet zijn honden uit op de Weg naar Vierakker, toen één van de honden het tuinencomplex in rende. Hij liep de tuin in om zijn hond op te halen. Kort daarna ontstond er ruzie met de vrouw die in de tuin was. De man zou daarbij enkele vuistslagen in zijn gezicht hebben gekregen, waardoor hij ten val kwam. Hij raakte lichtgewond. Een toegesnelde kennis, een 36-jarige Zutphense, ging verhaal halen bij de verdachte. Ook dit leidde tot onenigheid, waarbij de vrouw het slachtoffer aan haar haren naar de grond zou hebben getrokken. Daarna zou ze haar meerdere keren hebben geschopt en geslagen.

Een getuige trok beide vrouwen uit elkaar en belde de politie. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan haar verwondingen. Ze liep onder meer een hersenschudding op. De politie heeft de verdachte aangehou-den. Het blijkt te gaan om een vrouw met psychische klachten. Ze is ingesloten.

6 reacties

 1. zorro

  Als die vent zijn honden gewoon voor zijn eigen huis laat schijten was er niets aan de hand geweest. Maar ze willen allemaal een hond maar laten hem schijten bij een ander in de tuin.

 2. Marijke

  En is dat een rede om je handjes los te hebben dan,denk het niet.
  Ik zeg hier niet dat ik het goedkeur dat ze los liepen,daar zijn velden voor.Maar om nou iemand te aan te vliegen,gaat ook te ver.

 3. baantje

  @zorro.Haal zwarte gatenlapje eens voor je ogen weg en lees nog eens wat er staat,er staat toch echt dat de man de honden aan het uit laten was en dat 1 van zijn honden het tuincomplex was in gelopen(kan iedereen overkomen) en zijn hond weer op te halen uit het tuincomplex.Maar dan gelijk ook maar even de man toetakelen en een vrouw die man te hulp schoot en het ook moest bekopen met een flink pak slaag,is niet goed te praten,fysiek geweld was niet nodig geweest ondanks dat deze vrouw psychische klachten heeft.

 4. B.Kruuzebrink

  Nee lekker,iedereen mag tegenwoordig overal de hond laten maar schijten denken ze, hond een schop onder de ballen, en vrouw naar groot graffel.
  Helemaal gelijk Zorro!!

 5. klappie

  Kapot maken die gasten! Allebei!

 6. zwarte piet

  Moet je daar ook niet beest uitlaten.
  En als je dat ook persee wil doen moet je die beesten niet los laten lopen.
  die mensen hebben daar zo veel uren werk in hun tuintjes zitten. Kom er zo een beest eroverheen denderen en schijten.
  Ik had denk ik hetzelfde gerageerd en ik helemaal geen psy